DYSFAGIKOST – mat for personer med spise- og svelgevansker

Hovedtema under TINE® Fagseminar 2024: «Et smakfullt samspill», er DYSFAGIKOST – mat for personer med spise- og svelgevansker.

Et par menn i hvite skjorter
Bilde fra Tine sitt oppskriftshefte

Rundt 590.000 nordmenn kjemper daglig med dysfagi. 

Er du en del av kjøkkenverdenen og har lyst til å gjøre en positiv forskjell i folks liv? 

Se på hvordan kjøkkenet kan tilpasse måltidene, slik at pasientgruppens ernæringsbehov ivaretas på en trygg og smakfull måte.

Vår kjøkkensjef Ronny Nilsen har i samareid med TINE utarbeidet et oppskriftshefte som vi håper vil inspirere til å lage smakfull, næringsrik og tyggevennlig mat.

Her kan du se brosjyren de har lagd: 

Oppskriftshefte konsistenstilpasset mat.pdf

Her kan du se videoene de har lagd til hver oppskrift: 

Sist oppdatert 20.11.2024